Verkoop van onderdelen van sanitair over elektriciteit

Wil u onderdelen aankopen voor sanitair, verwarming of elektriciteit? Dan bent u bij Hermans Service en Vervolec BVBA aan het juiste adres. Alle onderdelen kunnen bij ons worden afgehaald en werkelijk elk onderdeel kan worden verkocht: van sanitair over elektriciteit tot vijzen en bouten.

Voor particulieren en professionals

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht. Om u zo vlot mogelijk te helpen, hebben we een ruime stock aangelegd. Wenst u dus zelf uw verwarming, ventialtie, sanitair of elektriciteit te installeren? Dan kan dit makkelijk met ons ruim assortiment aan onderdelen. U hoeft zelf geen vakman te zijn om zelf uw technieken te plaatsen. Dankzij het advies van Hermans Service en Vervolec BVBA kan u snel aan de slag! 

Verwarming en sanitair

Op zoek naar een verwarmingssysteem om zelf te installeren? Hier heeft u een ruime keuze: van klassieke condensatieketels tot energiezuinige warmtepompen. Alle toestellen die we aanbieden zijn van hoge kwaliteit en bieden een groot wooncomfort. Tevens kan u ook staat maken op onze firma voor systemen voor uw sanitaire installatie. Dankzij ons plaatst u niet enkel de santitaire leidingen, ook een hang-wc, waterverzachter, zonneboiler en een regenwaterrecuperatiesysteem zijn mogelijk. Door onze kwaliteitsvolle onderdelen kan iedereen de installatie op zich nemen.

Ventilatie en elektriciteit

Of misschien bent u wel op zoek naar een ventilatiesysteem C of D? Wij begeleiden u bij het ontwerp, tijdens de plaatsing, de afregeling en de opmaak van het eindrapport. Bovendien kan u bij ons terecht voor onderdelen betreffende elektriciteit. U heeft de keuze tussen klassieke installatie, de installatie met centrale sturing en het domoticasysteem. Welk project u ook voor ogen heeft, wij kunnen u zeker verder op weg helpen.

Contact opnemen

Interesse in de verkoop van onderdelen uit België? Neem dan vandaag nog contact op met Hermans Service en Vervolec BVBA voor bijkomende inlichtingen over de verschillende mogelijkheden.